Trött i huvudet

Godmorgon,

Ni som följer min blogg och min vardag har säkert förstått att jag inte varit helt på topp i det sista när det kommer till bloggandet. Uppdateringarna har inte varit lika ofta som dom brukar och inläggen har förmodligen inte varit lika inspirerande som dom varit i alla tre år sen jag startade bloggen. Det är helt enkelt för att min hjärna är trött på att ständigt producera nya och underhållande blogginlägg, samtidigt som jag ständigt tänker på vad vi ska göra för videos, samtidigt som jag jobbar fulltid på mitt andra jobb som flygvärdinna och dessutom vill vara en bra fru som finns där för min man, tar hand om hus och hem och det sista och absolut viktigaste för mig är ju självklart att vara en bra mamma och finnas där för mina barn.

Med andra ord så har bloggen blivit nedprioriterad på grund av att jag har så mycket annat att fokusera och tänka på. Jag har blivit trött i huvudet helt enkelt.
Jag gör så gott jag kan och jag vill så gärna hålla bloggen vid liv, men jag tror också att det beror på att vi köpte ny kamera som väldigt avancerad och som jag har svårt att förstå mig på. Plus att vi ständigt använder den till video. Gaah, har jag tagit vatten över huvudet kanske?

Oavsett vad så hoppas jag att min inspiration kommer tillbaka i och med att vi har mängder av roliga händelser att ser fram emot nu framöver. Bland annat så ska vi åka till Hardangervidda på en minisemester och det kommer bli magiskt! Sen så ska jag och M åka själva till Malaga och Marbella utan barnen på en långweekend och det känns också välbehövligt och mysigt. Sen har vi även tagit en semestervecka senare i höst där vi också har lust att planera en utomlandstrip. Så, vi har en del att se fram emot med andra ord.

Planer på att flytta diskuteras ju också hejvilt hemma hos oss. Ska vi flytta utomlands, ska vi sälja vårat hus? Ska vi bo kvar men köpa sommarhus? Ska vi flytta till ett mindre hus med mindre ansvar för att underlätta stress? Ska vi ha en Aupair? Ska vi, ska vi, ska vi.... Ja, ni kanske förstår att det är lite mycket just nu..

Men, jag ska försöka bli lite bättre på att planera och informera er om hur allting går och så hoppas jag att ni har lite tålamod med mig tills vidare.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Jag upplever inte att det är för lite blogginlägg! Ta det i din takt o stressa inte över det!!
Celine
,
Även om jag älskar att läsa din blogg tycker jag att du prioriterar helt rätt. Att flytta är ett stort beslut som behöver all energi och tanke. Vart vill ni åka på semester i höst? Min sambo och jag vill så himla gärna åka till Nya Zealand eller Hawaii ~ kanske någon dag kommer vi iväg❤
Oslofru
,
Å vi vet inte än vart vi vill! Hawaii har vi varit och kan absolut rekommendera er att dra dit 😊 kram på dig
Oslofru
,
Så skönt att höra, tack fina du