Tuffa tider

Godmorgon,

Det är en oerhörd tuff tid för dom flesta just nu, inte bara med rädsla för viruset, utan även hur det har påverkat världen ekonomiskt och generellt i samhället. Idag fick vi, jag och 90% av mina kollegor, veta att vi blivit permitterade tills vidare. Jag är ju i min föräldraledighet just nu, men det var ändå väldigt tungt att läsa mailet. Jag tycker synd om älskade Norwegian och alla mina fina kollegor.. Många företag blir drabbade, måste stänga ner, går i konkurs, folk förlorar jobb och inte minst flygbranschen har blivit drabbade.

Det är tuffa tider just nu och därför vill jag bara visa mitt stöd och kärlek till alla där ute som behöver det. Vi måste försöka finnas där för varandra och göra vad vi kan för att hjälpa till så att vi kan ta oss igenom det här.
Alla mina tankar och kärlek går till mina kollegor och även alla andra som blivit påverkade och drabbade negativt av denna kris. Jag vill även ge en extra stor kryapå-kram till alla där ute som blivit sjuka.

Vi får se nu också hur det kommer att bli med skolorna framöver, men som det ser ut nu så kommer dom stängas ner. Det är ett stort obehag som går genom min kropp just nu och jag tror att det är många som känner oro och ångest över hur världen ser ut. Men vi får hoppas att hela den här världskrisen går över och att vi kan få återgå till det "normala" igen.

Kram på er och ta hand om er nu <3

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Ja det är ofattbart det som händer!
susannajungblom
,
Verkligen.. <3