Tuffa tider

Godmorgon,

Det är inte allt vi berättar om här i bloggen (såklart) och just nu så går vi igenom en väldigt tuff period. Det kom som ett brev på posten och gav både mig och min man en fullständig chock. Vad det handlar om kan jag tyvärr inte berätta för er nu, men när allt är över så ska ni få veta. Imorgon har vi bokat tid med en advokat som ska hjälpa oss genom det här och efter att ha träffat henne så hoppas vi att vi känner oss tryggare i hur vi ska gå till väga framöver.

Det som jag känner är väldigt trist i det hela är att människor som man trodde var ens vänner tydligen inte är det... Vad jag har förstått så finns det inte någon utanför familjen som egentligen bryr sig om en.. Det verkar som att dom flesta människor kan göra vad som helst för att själva lyckas. Att trycka ner och förstöra för andra är tydligen det enda sättet som folk verkar klara av att utföra för att tro att dom ska bli bättre eller lyckas med något. Det är synd. Men som tur är så finns det något som heter Karma - "What goes around comes around".

Ledsen att jag är vag i vad det gäller, men det är inte så smart att prata om det förrän allt är över...

En sak som jag känner är i alla fall att oavsett vad jag och min man går igenom så har vi alltid varandra och så länge vi står starka tillsammans så klarar vi allt.
Jag vet inte vad jag hade gjort utan M. Seriöst. Det är lite obehagligt att tänka på hur beroende jag faktiskt är av honom, men samtidigt väldigt tryggt och skönt att veta att jag aldrig behöver vara utan han. Vi hör ju ihop och så länge vi är tillsammans är vi oslagbara!

Gillar

Kommentarer