Tyngdtäcke

I samarbete med NAPLAB

Hej på er,

Hur mår ni?

Det är ju lite speciella tider nu så vid minsta förkylning så blir det ju att stanna hemma. Vi har haft lie snoriga pojkar hemma så vi har fått vabba både jag och M i i veckan och sen har min pappa ställt upp. Nu är dom stora pojkarna helt okej igen men minstingen är fortfarande täppt i näsan. Det är så svårt när bebisar är snoriga då dom andas med näsan och gärna vill suga på nappen samtidigt.. Så, med andra ord ska det bli väldigt skönt med jullov och lite ledighet snart så att M är hemma och kan hjälpa med Adam på natten så jag får sova ordentligt.

På tal om sömn så måste jag tipsa er om något riktigt bra för att kunna sova gott - tyngdtäcke! Jag har fått hem en tyngdfilt som jag har över mitt täcke när jag sover från NAPLAB och sen jag började sova med den så har jag sovit betydligt mycket djupare. När jag väl får sova ;)

Tyngdfilt och tyngdtäcke har ju blivit väldigt populärt då många som använt det känt en betydlig skillnad på sin sömnkvalitet av att använda detta. Man får djupare sömn, minskad stress och ökad trygghet. Vill ni läsa mer om täcket så kan ni kolla på NAPLABs hemsida där ni just nu får 15% med koden susannajungblom15 ! Bra va?

Jag tycker att filten är jättefin och dessutom väldigt mjuk och skön, så jag har den i soffan på kvällen och tar sen med mig filten och lägger över mitt täcke på natten när jag ska sova. Supermysigt, ni borde verkligen testa!


  • Shopping

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,

Har tyngdtäcke sen ca 2 år tillbaka. Bästa investeringen. Har en stabilare sömn o somnar om lättare om jag vaknar till på natten

SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Åh ja visst är det underbart! 🥰
nouw.com/susannajungblom
hilmak
hilmak,

Det är så bra med tyngd haha! 🥰

nouw.com/hilmak