Underbara spabad

Sponsrat inlägg

Om det är någonting som jag verkligen älskar att göra så är det att bada. Oavsett om det är i havet, en sjö, en pool eller en varm jacuzzi så känns det nästan alltid skönt med ett dopp, både under och efter man har badat klart. Ett perfekt tempererat bad som värmer så där skönt och håller värmen oavsett väderförhållanden kan ju faktiskt vara en av dom härligaste sakerna som finns!
Mina föräldrar har en jacuzzi hemma hos sig och efter varje gång jag har varit där så börjar jag planera och leta efter ett bad som vi kan ställa hemma hos oss jämte våran pool.
Fördelen med spabad är ju att man får användning av det året runt. Poolen badar vi ju bara i på sommaren, medan en jacuzzi nästan är mysigare att ligga i på vintern när snön faller ner och luften är frisk.
I och med att vi själva är ute efter ett skönt spabad så har vi ju tittat runt en hel del och därför ville jag gärna tipsa er andra som också är på utkik. Alla bad hos Folkpool säljs nämligen endast genom utbildade auktoriserade återförsäljare, vilket vi tycker är väldigt säkert och bra. När man ska lägga en så pass stor summa på bad så vill man gärna att det ska kännas tryggt och att man ska vara säker på att man tar rätt beslut när det kommer till typ av modell och även vilken prisklass man känner sig bekväm att handla för. Oavsett vad man väljer så får man ett spabad som är anpassat för nordiska förhållanden, så att man kan njuta av spabadet året runt. Varför spabad från Folkpool? • Dom erbjuder fler än 40 olika modeller • Alla spabad är välisolerade för god driftsekonomi • Automatisk rening ger enkel skötsel • Ozonrening ingår i alla bad • Låsbart, 10 cm tjockt termolock ingår • 1 års gratis allrisk försäkring ingår* • 5 års självriskreducering* Erkänn att det låter helt fantastiskt bra? Det tycker i alla fall jag! ;)

Gillar

Kommentarer