Universeum i Göteborg

Godmorgon,

Igår ville vi hitta på något kul tillsammans med barnen så vi bestämde oss för att åka till Universeum i Göteborg. Det kanske inte var det absolut smartaste att göra med tanke på att jag är höggravid med sjuka foglossningar, men vi gick i en lugn takt så det gick helt okej ändå. Jag fick sitta och vila emellanåt medan barnen och M sprang runt. För det mest kunde jag såklart vara med och det blev en underhållsrik dag tillsammans med barnen.
Alla teknikrum är nog mer spännande för oss vuxna då barnen möjligen är lite för små för att förstå sig på rymden och sånt, men akvariumet är ju superhäftigt både för stora och små!
Det är fridfullt på något vis att gå och se på fiskarna så det var nog min favoritplats. Regnskogen däremot var ingen höjdare eftersom det var så varmt och fuktigt så jag nästan mådde dåligt. Vi såg inte jättemånga djur där heller så vi sprang rätt så snabbt förbi och gick till en annan våning med massa roliga saker.
Jag älskar att göra saker med familjen, men måste ändå säga att det är rätt så saftigt att punga ut närmare 1000kr för att gå några timmar på Universeum så det är ju inte varje helg man åker hit. Men denna dagen gav oss minnen för livet så det var ju absolut värt det och mina foglossningar som jag var så rädd över skulle göra ont höll sig under kontroll och jag mådde så bra som jag kunde under dagen så jag kan absolut inte klaga!
När vi kom hem var vi alla helt slut så vi la oss och vilade på soffan. Jag somnade som en stock och vaknade en timma senare och mådde prima.

Idag är det söndag och aktiviteterna idag blir betydligt lugnare vill jag tro. ;) Baka, kanske gå ut och fiska och äta gott står på schemat. Mys!

Gillar

Kommentarer