Uppdatera sociala medier

Godmorgon,

Idag ringde min väckarklocka 05.10, vilket ger mig minimal tid till att göra mig i ordning och komma iväg till jobbet. Jag hade dessutom knappt någon tid hemma igår heller eftersom jag blev utringd och flög till Barcelona tur-retur. Egentligen hade jag tänkt att få tid till att jobba med mina sociala medier igår på dagen, men tyvärr blev mina planer ändrade och igår när jag kom hem till familjen så ville jag bara spendera all tid jag hade med dom.
Men självklart hinner jag med att titta in här nu på morgonen för att säga hej, då en uppdatering på min kära blogg känns som en del av min morgonrutin.

Idag ska jag ta med mig barnen till Sverige efter jobbet. Så det blir alltså en 10 timmars arbetsdag, hem byta om, packa snabbt och sen hoppa i bilen och köra till Sverige i 3,5 timmar. M ska jobba så han blir kvar här i Norge och det är därför jag vill passa på att hitta på något kul med barnen. Jag har dessutom packat med mig alla deras kläder som inte passar längre och en hel del skor eftersom det är en Barnloppis i Alingsås som jag tänkte kunde sälja dessa åt mig. Det som är så bra med just denna loppisen är att 10% av allt man tjänar går direkt till Barncancerfonden och kläderna som inte säljs kan man få skänka till behövande. Fint va!

Nej hörni, nu har jag ca 3 minuter på mig att klä på mig och gå ut till bilen. Hoppas ni får en superfin dag så hörs vi!

Gillar

Kommentarer