Uppskrapat ansikte och morgondopp

Godmorgon på er,

Då har vi lyckats få till ännu en skada i vår lilla sköra familj. Filip trillade igår på en lekplats och skrapade upp halva ansiktet. Stackaren. Igår såg såret läskigt ut och var helt öppet, men det verkar ha läkt bra under natten så nu börjar det redan skorpa sig vilket känns skönt. Han är lite rädd för att nudda sidan som han har slagit i, men förutom det så tror jag att det onda har lagt sig lite idag. Så det är skönt att det läker bra.
Så då har denna gravida tvåbarnsmamman bara två pojkar att bekymra sig och ta hand om. Oskar är fortfarande uppe och går som vanligt och än så länge har han klarat sig utan skador och så får vi hoppas att det förblir! ;)

Jag startade denna underbara morgon med att gå ner och ta ett morgondopp tillsammans med min mamma som cyklade hit och joinade mig.
Se så vacker och spegelbland sjön ligger på morgonen. Det är magiskt att hoppa i och simma lite grann. Bättre start på dagen kan man omöjligt få och det är så skönt för mig och lilla magen att få komma i vattnet och slappna av för en stund och tänka på något annat än sjukdomar och hur vi ska få ihop dagarna framöver.
Magen växer och växer och jag försöker hänga med i svängarna. Jag beter mig som vanligt men jag känner att bebisen säger ifrån ibland och vill att jag ska lugna ner mig. Inställningen att jag klarar allt, bära, träna, promenera, gå trappor, bära barn, stressa och göra allt i samma takt som jag brukar tror jag kommer att ändras lite nu framöver då jag känner att bebisen måste få vara med och bestämma tempot. Hade detta varit första barnet hade det nog sett annorlunda ut, men nu har jag ju 3 till pojkar att tänka på som behöver mig. Det är liksom inte lika lätt då att tänka på sig själv....

Gillar

Kommentarer

Usch ser inte alls skönt ut. Krya på er!
www.joannahalvardsson.se