Uppstramning av magen

Behandlingen är sponsrad

Min mage gick aldrig tillbaka till sitt ursprungliga utseende efter att jag fött mina två pojkar. Detta var någonting jag hade komplex över och som jag tyckte var jobbigt och därför ville jag göra någonting åt det. Jag pratade med Dr Kingsley hos Strømmen Laserklinikk som sa att han kunde hjälpa mig med den lösa huden på magen. Behandlingen kallas för "Skin tightening" och går ut på att strama till huden på önskat område - i mitt fall magen. Jag har skrivit om behandlingen tidigare och ni kan läsa om min upplevelse >HÄR<. Nu har jag i alla fall gjort tre behandlingar och jag vill så gärna visa er vilket otroligt resultat jag redan har fått!
Jag har alltså bara gjort 3 behandlingar och man rekommenderar att göra flera för att få ännu slätare resultat. Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd så som det är och jag är tacksam över att det faktiskt finns hjälp att få. Så istället för att gå runt och må dåligt över någonting på sitt utseende så går det alltså att ordna det. Jag har alltid varit smal, det är alltså inte det som varit mitt problemområde, utan det var den lösa huden på magen som jag inte trivdes med. Nu är huden uppstramad och jag känner mig äntligen fin igen. Om ni önskar en konsultation med Dr. Kingsley hos Strømmen Laserklinikk så är det bara att ta kontakt på telefon 0047-400 80 400 eller mail mariadasan@laserlegene.no. Gilla gärna kliniken på Facebook >HÄR< för att ta del av erbjudanden, läsa recensioner och få info om diverse behandlingar!
Jag är så lycklig över att jag äntligen får känna mig som mig själv igen! Just det här med kroppskomplex och om det är okej eller inte att göra skönhetsbehandlingar är ett ämne som ofta diskuteras runt om på sociala medier och jag tycker såklart att man ska vara stolt över sin kropp oavsett hur den ser ut. Men jag tycker också att man har rätt till att bestämma över vad man önskar att göra med sin kropp också. Är det något man mår dåligt över så tycker jag att det är fantastiskt att man har möjlighet att göra någonting åt saken. Jag har många läsare som själva blivit mammor och som har besvär med magen efteråt. Det är tyvärr inte mycket som hjälper och när det kommer till krämer osv som många tipsar om så är det ingenting som har fungerat på mig. Därför ville jag tipsa er om denna behandlingen som faktiskt fungerar på riktigt! Nu ska jag återgå till att rå om min älskade son. Ha en fin dag och ta hand om er, puss och kram S

Gillar

Kommentarer