Ut i naturen

Hej på er,

Det blev inget morgoninlägg som jag brukar ha eftersom det blev rätt så stressigt i morses och sen under dagen så har jag inte mått så bra och inte haft energi till att sätta mig vid datorn. Men nu känns det lite bättre så jag har suttit och redigerat lite bilder medan Oskar ser på tv. Adam sover och Filip är iväg med min pappa på Judo. Det är första gången idag och han var så himla pirrig, spänd och nyfiken, så nu håller vi tummarna att det har gått bra och att han har lust att fortsätta!

I helgen umgicks vi med mina föräldrar. Älskar att göra det, speciellt nu efter att dom har varit i Spanien i en evighet. Det var ju underbart väder så M gjorde iordning lite picknick och så klädde vi på oss varma kläder och gick ut i naturen.
Vi gick några kilometer in i skogen och barnen var jätteduktiga som gick själva. Filip gick och berättade historier och Oskar traskade breved. Adam är inte lika glad över att få ligga still i en vagn, men efter att jag ammat lite grann så gick det bra att ligga still en stund. Helst går han i bärsjalen, men jag har börjat få lite ont i ryggen så jag vill försöka få honom att bli bekväm även i vagn. Någon gång vänjer han väl sig får vi hoppas!
När vi kommit halvvägs runt sjön så satte vi oss ner för att fika. Vi hade med oss kaffe, saft, mackor och lite kex. Det var nollgradit ute, men så himla skönt i solen. Jag älskar verkligen att vara ute i naturen och barnen har också lärt sig att uppskatta den friska luften och att vara ute och umgås istället för att sitta inne. Vi försöker att undvika elektronik och tv så mycket som möjligt på helgerna så att vi istället får spendera lite kvalitetstid med varandra när hela familjen är tillsammans och samlad.
När vi fikat klart så gick vi hemåt igen. Det är rätt så otroligt ändå att barnen orkar gå så mycket. Det är nästan 5km runt sjön och dom traskar på utan att klaga, utan tycker snarare att det är skoj. Ibland ställer dom sig på åkbrädan som är kopplad till vagnen, men för det mesta så vill dom gå själva. Ibland känns det nästan som att dom har mer energi och ork än en själv.

Helgen var, som ni ser, alldeles underbar och därför blir måndagen rätt så tuff. Det är inte kul att M åkt iväg såklart och veckan känns så lång när den bara har startat.. Men nu är denna dagen snart förbi och imorgon är vi en dag närmare helg igen!

Gillar

Kommentarer