Ut på sjön med motorbåten

Godmorgon,

Ny dag med nya möjligheter och vi har bara roliga saker att se fram emot. Det är härligt!

Härom dagen var vi ute med båten och det är någonting som hela familjen verkligen älskar. Det känns så fridfullt att vara ute på sjön och desto mysigare är det ju att lägga till vid en ö och utforska!
Filip älskar att köra båten och han åker helst så fort som möjligt. Oskar är däremot lite mer som sin mamma och gillar när det går lite mer långsamt så att man kan ligga och njuta över tillvaron.
Det är lite småknepigt att lägga till med ankare och komma i land utan att doppa hela kropparna. Men vi fick faktiskt till det rätt så bra när vi var ute sist och kunde ta med oss en picknickkorg som vi fyllt med massa godsaker. Sen satt vi där på ön och åt, kasta sten och lekte vid vattnet.
Och efter några timmar var det dags att åka hem igen. Idag funderar vi att göra en favorit i repris! Det är lite mulet ute idag, men eftersom M brände sig sist vi var ute så kan det nog bara vara positivt med lite skugga. Det är fortfarande väldigt varmt så om solen skiner eller inte spelar inte jättestor roll.

Imorgon ska jag på ultraljud igen och det ser jag fram emot. Jag har nämligen inte känt av några rörelser i magen dom senaste dagarna och det gör mig lite orolig. Förhoppningsvis är det bara för att han ligger skyddad bakom moderkakan, men jag vill bara få det bekräftat så att jag inte behöver känna någon oro.

Vad mer? Jo, jag tänkte ta lite bilder på lägenheten. Det är många av er som är nyfikna på vad vi köpt för möbler och hur vi har inrett, så jag kan ju se om jag hittar sakerna vi har köpt så att ni kan klicka hem om ni blir inspirerande. Jag var själv alldeles tokig innan vi skulle flytta och köpa allting nytt och älskade att få inspiration av andra som inrett sina hem. Alltid kul att kunna dela med sig och tipsa när man vet att det uppskattas. Får se om jag får gjort det dom kommande dagarna. Nästa vecka ska ju M börja jobba så då blir det lite mer jobbvardag för mig med och då ska jag se till att få gjort saker som är lite mer krävande för mig när det kommer till mina sociala medier.

Nä, nu ska vi ut. Puss på er!

Gillar

Kommentarer