Ute på sjön

Godmorgon,

Igår var det ju helt galet härligt väder så när vi vaknade bestämde vi med en gång att vi skulle åka ut med båten. Vi slängde i oss frukost och packade en väska full med picknick och så åkte vi ut till båten.
Vi puttrade ut i ån och började titta på sjökortet vart vi kunde åka. Vi ville hitta någon mysig ö som vi inte varit på förut.
Det var alldeles spegelblankt på sjön och så otroligt härligt att bara åka lite lagom fort med båten. Men efter ett tag så tänkte vi att det kunde vara kul att gå i land och leta efter runor från vikingatiden som var markerade på sjökortet. Vi hoppade i land och började utforska.
Tyvärr hittade vi inga ristningar, men det var rätt så skönt i solen vid vattnet i alla fall. Vi fikade, lyssnade på musik och njöt av det fina sommarvädret. Barnen halkade i sjön båda två så dom har tagit sina första dopp för året. Kallt, men uppfriskande! 15 grader visade termometern, så nu dröjer det nog inte länge innan det blir badvärme i vattnet!
Vi var ute hela dagen på sjön. Mina föräldrar passade på Adam så att vi kunde fokusera på dom stora pojkarna och oss själva. Det var verkligen en alldeles magisk dag!

Hoppas ni hade en fin kristihimmelfärdsdag igår och att ni var lediga och hade det mysigt. Puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer