Utemöbler och ändrade planer

Hej på er.

Det blev lite ändrade planer igår eftersom vi var helt slut efter att ha gått från det ena mötet till det andra och hållit igång från 09-18 non stop. Så vi orkade helt enkelt inte köra hem igår utan stannade i Sverige en natt till.
Vi fick bland annat hem våra utemöbler igår. Dom beställde vi för ett tag sen och tänkte egentligen att vi skulle vänta med att ta emot leverans tills vi flyttat in. Men sen kom vi på att det är skönt att få allt på plats samma dag som vi flyttar så att man slipper vänta på någonting och därför bokade vi hemleverans till mina föräldrar när vi skulle vara där på besök. Mamma och pappa har en gigantisk stor takterass så det gör ingenting att vi fyller ut med lite möbler i en månad. ;)
Det var så härligt väder igår så vi var ute på kvällen innan barnen skulle sova. Dom fick var sin ny sparkcykel också som dom åkte runt med tills svetten rann,
När vi flyttar till Sverige så tänkte vi att Filip skulle få lära sig cykla på riktigt. Han har haft stödhjul än så länge, men han är jätteduktig på att hålla balansen på både sparkcykel och racer så det ska nog gå lätt som en plätt att lära sig cykla!

Idag har vi suttit i bilen hela dagen känns det som. Vi åkte på morgonen någon gång och så stannade vi för att ladda Teslan i Tanum och då passade vi på att luncha och handla lite. På tal om lunch så ÄLSKAR jag svenska lunchar, ni vet sån där "dagens lunch" och så ingår sallad, kaffe och bröd. Perfekt! Jag åt en hälleflundra med dillsås, ärtor och kokt potatis. Riktigt gott var det!

Sen när vi kom "hem" så började vi städa som galningar för ikväll klockan 18.00 kommer det några hit och ska kolla på lägenheten. Förhoppningsvis får han vi hyr av uthyrt efter att vi flyttat ut. Hoppas dom som kommer ikväll vill ha den så vi slipper ha fler visningar framöver. Är lite jobbigt faktiskt... Men, men.

Imorgon är det en vanlig dag igen. Barnen ska på förskolan och M ska jobba. Jag tänkte tradea lite och om jag får någon kul idé så tänkte jag även måla en tavla. Men vi får se hur jag mår, antingen känner jag mig sugen på att måla eller så är jag inte inspirerad alls. Det hänger på dagsformen helt enkelt! ;)

Gillar

Kommentarer