Utmana dig själv

Godmorgon,

Jag kan inte fatta att det redan är fredag?! Denna veckan har gått alldeles för fort och jag är nästan inte beredd på att det ska vara helg igen. Efter att jag började skolan så har jag haft för få timmar på dygnet och allt annat som jag brukar ha god tid på mig att ta tag i har jag knappt hunnit med. Mailen, samarbeten och allt annat har fått vänta. Sen har vi ju det här med corona också, jag skulle på event igår som jag tyvärr missade tack vare förkylda barn och det är ju inte helt kul. Hade det inte varit corona så hade man ju inte brytt sig om en liten förkylning, men så fort näsan rinner lite grann eller man nyser så blir man ju livrädd och håller sig inne. Att lämna barn på förskola eller skola är det ju heller inte tal om och då blir ju hela livet satt på vänt. Det är jobbigt med corona och jag hoppas innerligt att det är över snart så vi kan börja bete oss som normalt igen..

Meeeen, nu ska inte detta vara en negativ blogg, utan en pepp-blogg. Så här kommer dagens hälsotips!

Våga utmana dig själv!

Det är först när vi vågar utmana oss själva och göra saker utanför våran comfortzone som vi verkligen stärks och växer som människor. Om man bara gör det som känns bekvämt och aldrig vågar pusha sig själv så kommer man heller ingen stans.

Så ett tips är att försöka göra någonting som utmanar en själv minst en gång i veckan. Det kan vara allt från att göra saker som man inte är riktigt bekväm med, så som att gå på café själv, eller kanske sätta sig själv i lunchrummet och äta, eller att sätta sig med några man inte känner så väl? Eller så kanske du kan fråga ut någon på dejt eller något annat nervöst som jag lovar kommer få dig att växa som person. Eller varför inte utmana sig själv i en sport? Så som vi gjorde häromdagen tex när vi gjorde ett maxpulstest. Snacka om att utmana sig själv!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Håller helt med om att timmarna bara försvann sen pluggandet kom igång igen. Vet inte heller riktigt var veckan tog vägen... 😅 Men hoppas du får en fin helg! ❤️
nouw.com/hilmak