Utvecklingen hos mina tre

Hej på er,

Jag kände att jag behövde pausa lite grann och imorse när jag vaknade så hade jag fortfarande noll inspo så då lät jag helt enkelt bli att ens öppna datorn. Känns som att det borde vara helt okej ibland.

Dessutom skulle jag köra mina föräldrar till Landvetter så morgonen blev aningen stressig då jag ville hinna få i mig kaffe och äta någonting innan jag körde. Filip frågade om inte han kunde få följa med eftersom han ville ge mormor en present innan dom skulle åka. Han hade pärlat en pärlplatta som han så gärna ville ge till henne. Så vi hoppade in i bilen och hämtade upp mamma och pappa och efter att vi lämnat av dom vid flyget så åkte vi tillbaka igen och sjöng Klas Klättermus hela vägen hem.

Eftersom det förmodligen är sista (någorlunda) varma dagen idag innan det kommer att komma in ett lågtryck med regn så bestämde vi oss för att ta vara på dagen och packade ihop en väska med badkläder och åkte iväg till Nääs fabriker. Om ni aldrig har varit där så tycker jag absolut att ni ska åka dit. Det är en idyllisk plats med hotell, restaurang, café, lite butiker och massa platser att sitta och chilla på. Man kan även bada eller bara gå runt i fina naturmiljöer och ta det lugnt.
Tänk att jag har en bebis i magen som nästan väger ett kilo och är ca 35cm lång. Det är bara 100 dagar kvar av graviditeten och det känns nästan lite overkligt att vi snart kommer att få träffa våran lilla älskling där i. Dom senaste två dagarna har jag känt stor skillnad på magen. Den har växt massor och jag känner mig tyngre. Bebisen rör sig massor och det är så häftigt att man äntligen kan se rörelserna utvändigt nu också.
Mitt lilla charmtroll har det också hänt en hel del med den senaste tiden. Han har börjat prata så mycket och fantasin flödar mer än någonsin. Att han har växt under sommaren är ett faktum och det är häftigt att se hur hans personlighet ändrats till det bättre. Han har alltid varit vild och busig, men nu börjar han lugna sig en aning och det är lättare att kommunicera med honom vilket underlättar massor för mig och M. Det känns som att allting med barnen är mycket lättare och det gör också att vi har det mycket roligare tillsammans under dagarna. Det är riktigt kul att spendera tid tillsammans och oavsett vad vi hittar på så njuter vi av tillvaron i varandras sällskap.
Och Filip då? Vilken underbar liten pojke han är. Flera gånger under varje dag blir jag stolt över honom och sättet han är på. Han är så snäll, omtänksam och kärleksfull. Han har ett enormt hjärta och det gör mig till den lyckligaste mamman i världen. Han är lik mig på många sätt och jag kan förstå hur han tänker och känner i många lägen. Han är en känslostyrd människa och är väldigt känslig. Det gör att jag är lite extra rädd om honom då han är lite skör. Han vill så väl och blir lätt sårad om han känner att han inte får samma kärlek tillbaka som han visar för andra. Mina pojkar är så olika men samtidigt så lika.

Jag undrar så hur pojke nr 3 blir...
Vi ville i alla fall passa på att ta ett sista(?) dopp idag och det var lika härligt som alltid. Jag ÄLSKAR verkligen att bada. Egentligen borde vi bo i ett varmare land så att jag kunde bada varje dag, men tyvärr så älskar jag ju dessutom dom fina årstiderna som vi har i Sverige så jag får unna mig med att kunna bada på somrarna, eller åka lite oftare utomlands på det kalla halvåret så jag får bada lite mer.

Hoppas ni har haft en fin dag i värmen ni också, Vi håller tummarna att väderprognoserna har fel och att vi får behålla sommaren några dagar till.

Kram, kram S

Gillar

Kommentarer