Vaccin mot rotavirus

Godmorgon,

Idag har vi det lite stressigt på morgonen så jag har faktiskt tidsinställt detta inlägget från igår kväll. När pojkarna hade somnat så hade jag lite tid för mig själv och kunde då lägga lite tid på bloggen. Jag har även skrivit ner ett inlägg om amningen och mina känslor och tankar kring dom senaste veckorna, men vi får se om jag publicerar och delar med mig av hur jag känner då det är väldigt personligt. Samtidigt så vill jag dela med mig då jag vet att det är många andra mammor där ute som går igenom samma sak.. Men vi får se, jag ska tänka lite på det.

I alla fall, anledningen till varför jag känner mig stressad är för att jag ska lämna barnen klockan 8 på fritids och förskola för att sen åka till BVC med Adam som ska få vaccin mot rotaviruset. Det känns lite tufft att behöva vara ensam efteråt då jag inte vet hur han kommer att reagera på vaccinet, men förhoppningsvis kommer han milt undan. Om jag minns rätt så fick både Filip och Oskar lite feber efteråt men inget värre än så.. Sen efter att vi har varit på BVC så är det min tur att gå till läkaren igen. Vill inte prata om vad det är än, men längre fram kommer ni förmodligen få veta vad det är.
Det ska regna i veckan så vi får se hur mycket vi kommer ut. Egentligen så vet jag att jag mår så mycket bättre av att komma ut och röra på mig, men ösregnar det så är det varken lätt, kul eller skönt att vara ute. Så vi får hålla tummarna att vädergudarna hör mina böner och bjuder på sol istället.

Hoppas ni får en fin dag så får vi se om jag lyckas uppdatera er om läget lite senare eller om vi hörs imorgon igen. Tjo!
  • Adam

Gillar

Kommentarer