Vad betyder drömmen?

Godmorgon,

Jag tror inte det är någon i hela landet, varken här i Norge eller i Sverige, som har haft någonting annat än strålande sol och 30 graders värme i sommar. På grund av detta, lite annorlunda sommarväder, så har jag drömt några nätter i rad att det regnar. Denna natten var inget undantag, utan hela natten har det duggregnat och varit i mitt huvud, så när jag vaknade och drog bort gardinerna imorses så blev jag positivt överraskad när himmelen var blå.
När jag drömmer sånna där drömmar så börjar jag ju såklart fundera på varför jag drömmer som jag gör, så när jag vaknade så googlade jag runt på vad regn kunde betyda och insåg rätt så snabbt att det bara var positivt. Jag blev glad när jag läste:

"Om du drömmer att du vandrar i ett stilla regn är det ett förebud om att du kommer att lyckas med det du just nu håller på med. Det är en speciellt gynnsam dröm för älskande eftersom den utlovar trohet, kärlek och ömhet."
Idag är det torsdag vilket egentligen innebär att jag ska lämna barnen på förskolan och sen vara ledig själv. Just idag har jag lite delade meningar om den tanken då jag inte har någonting speciellt som jag själv måste göra och hellre vill ha pojkarna hemma med mig så att vi kan hitta på något roligt tillsammans. Så, jag tror jag ska smsa förskolan och säga att vi tar en ledig dag idag. Det känns skönt när man har möjlighet att bestämma och kunna göra lite som man själv vill!

Gillar

Kommentarer