Vad hände i Las Palmas?!

Som jag skrev igår så kom jag hem väldigt, väldigt sent på natten mellan lördag och söndag. Detta är någonting som inte alls är likt mig eftersom jag inte längre är en direkt partyprinsessa (så som jag var förr i tiden innan jag fick barn). Men när vi kom fram till Las Palmas på lördag eftermiddag så fick jag feeling och när hela crewet skulle ut och äta middag så ville jag såklart också hänga med. Först när vi kom till hotellet så checkade vi in och så gick jag upp på mitt rum för att byta om. Till min stora förvåning så hade jag fått rum på 11e våningen med utsikt över staden.
Rummet var jättefint och jag hade dessutom balkong som jag gick ut på och satt för en stund och njöt av ledigheten i värmen. Det var lite molnigt och inte jättevarmt, men ca 17 grader får man ju inte klaga på när det är snöstorm och minusgrader hemma i Norge!
Jag tog en snabb dusch, sminkade om mig och bytte om till vanliga kläder och gick sen ut en sväng för att möta en av mina väninnor som jag jobbade med. Vi gick en tur på stan och shoppade lite grann. Jag hittade massor utav goda ostar, skinkor, oliver och annan god mat som man kan göra tapas av för att ta med hem. Jag och M älskar ju tapas och allting såg så fräscht ut och var dessutom jättebilligt, så jag passade på att köpa massvis. Hittade också lite godis till barnen. Efter några timmar på stan så gick vi tillbaka till hotellet igen för att byta om eftersom vi hade bestämt att mötas vid åttatiden i receptionen för att gå ut och äta tillsammans.

Se vilken härlig utsikt jag hade från min balkong!

Vi träffades i receptionen och gick sen ut för att äta. Det var väldigt trevligt och maten var otroligt god. Vi beställde vinglas efter vinglas och drink efter drink och mer om denna kvällen vad vi hittade på resten av resan får ni veta i vloggen som jag håller på att redigera just nu ;) Men det var en otroligt lyckad jobbresa denna gången och jag längtar till nästa gång jag kan åka tillbaka till Las Palmas igen!!

Gillar

Kommentarer