Vad ser jag fram emot att göra 2018

Godmorgon, Det blev lite förseningar igår pga ovädret så vi kom väldigt sent till hotellet och därför hann jag inte blogga mer igår. Men nu fick jag lite tid på morgonen innan det är dags att skynda iväg på jobb igen. Så, vad ser jag fram emot att göra 2018? Jo, först och främst ser jag fram emot att sälja vårat hus, som för övrigt kommer ut på internet idag, och sen ser jag såklart fram emot att flytta in i vårt nya hem. Jag ser också fram emot att mina föräldrar ska få nycklarna till sitt ställe i Spanien, så 2018 innebär många nya boenden och nya platser att besöka.

Vårt fina hus, är med blandade känslor vi säljer detta drömhus vill jag lova..

Jag ser också fram emot mitt sista år i Norge eftersom vi sedan i 2019 kommer att flytta på oss igen. I vår familj står det sällan still förstår ni. Jag kommer dessutom få en del förändringar i min arbetsvardag vilket är väldigt spännande, men vad exakt det innebär kan jag inte tala om för er nu, men ni som följer min blogg kommer att få reda på det snart. Vad mer ser jag fram emot? Jo, jag ser fram emot att fylla 30 år. Herregud, ja det är sant. Jag blir 30 år i år. Det känns stort och väldigt kul, samtidigt som jag inser att jag börjar bli ordentligt vuxen nu. Det ska bli kul att planera något roligt sätt att fira denna dagen på, vare sig det blir med en fest, resa eller en kul present. Annars så kommer förmodligen 2018 bjuda på många oförutsägbara överraskningar och mycket skoj. Det brukar nämligen bli så i mitt liv så länge jag håller en positiv och bra inställning till livet generellt! :)

Gillar

Kommentarer

Erika,
Vad spännande! Ser fram emot att följa med dig på din resa framöver 😊 Själv hoppas jag på syskon 2018. Håll en tumme för oss! Kram!
Erikasblogg.se
Oslofru
,
På självklart håller jag tummarna för er!! ❤️