Vad vill ni?

Godmorgon,

Idag får jag lite tid över att önska er en fin morgon och en härlig start på dagen.

För mig ringde klockan 06.30 och då sov jag nog som djupast på hela natten. Det är väl typiskt? När man äntligen somnat ordentligt och sover som bäst, ja då ska man upp. Och så får man väcka barnen som varit uppe på natten. Men, så är livet ibland - inte som man tänkt sig.

Och på tal om barn så tänkte jag ta upp just hur man får till träningen i vardagen när man har barn. Jag får väldigt ofta frågan hur jag gör med träning eftersom jag har barn och för mig så handlar det väldigt mycket om prioriteringar. Jag har inte tid, jag ser till att ta mig tid.

Det absolut bästa är ju om man orkar sätta klockan en timma innan barnen vaknar på morgonen så att man får tid till att träna i lugn och ro ifred. Men om man inte är en morgonmänniska och har lust att göra det så får man se på andra alternativ.

Om jag inte vill eller kan lämna barnen ifrån mig så får dom istället vara med mig och träna. Nu är ju Filip och Oskar så pass stora att dom lätt kan hitta på något annat under tiden. Det är bara att sätta på tvn eller låta dom spela på Nintendo så är dom goa och glada under tiden jag tränar. Med Adam, som är lite mindre, så måste jag anpassa träningen efter hans sovstunder, eller så får jag helt enkelt ha med honom i mitt träningspass.

Det finns massor av olika övningar man kan göra med sin bebis och även en hel del man kan göra när han kryper omkring på golvet jämte. Möjligheterna är många och jag visar er gärna om ni vill?

Jag tänkte faktiskt kolla med er vad ni skulle vilja se mer av här i bloggen. Är det kul med recept på olika nyttiga maträtter, vill ni ha träningstips? skönhetstips? eller tycker ni att det vardagliga är det roliga? Vad vill ni?

Berätta gärna hur ni känner och vad ni vill veta mer om eller se mer av så anpassar jag mig gärna. Det är ju trots allt (framför allt) för er jag bloggar så därför vill jag så gärna att ni är med och formar bloggen så att den blir så som ni vill ha den också!

Puss och kram på er, vi hörs lite senare idag <3

Gillar

Kommentarer

Forsens
Forsens,
Mat o träningstips 💪🏼
nouw.com/forsens
Madelena
Madelena,
Allt går ju om man vill. Precis som du säger. Man har inte tid, man tar sig tid
nouw.com/madelena
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Nat
,
Vardag, vad ni gör en vanlig dag, familjeliv typ och gärna lite mat bakning och desserter
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Okidoki, tack för feedback 😍❤️
nouw.com/susannajungblom
Jenniesh
Jenniesh,
Vardag,mattips och träning🥰🌸
nouw.com/jenniesh