Vågar man?

Godmorgon,

Jag är så fundersam på vad man vågar och inte. Nu har jag egentligen ett önskemål om att få gå till frisören och fixa frillan, men så vet jag inte om jag vågar. Jag fick nämligen ett mail från studion som jag brukar gå till där dom skrev att det tyvärr kommer folk som har förkylningssymptom till dom och att dom ber folk att avboka om dom är sjuka. Detta gjorde mig lite skrämd. Hur tänker folk egentligen?
Jag tycker att det är helt okej att bete sig som vanligt om man är frisk, men är man sjuk så MÅSTE man stanna hemma så att den här hemska smittspridningen inte fortsätter. I och med det mailet så blir jag väldigt skeptisk till att gå till frisör, restauranger och andra ställen där man har med kontakt av människor att göra. Man vet aldrig hur folk tänker och agerar och jag har seriöst ingen lust att bli smittad...
Hur tänker ni? Skulle ni gå till frisören i dessa tider?

Självklart vill man ju stötta och försöka hjälpa till så att alla företagare har arbeten kvar, men så länge jag inte är säker på att man möter fullt friska folk så kommer jag nog vänta med att frisera mig..

Gillar

Kommentarer

JG
,
Det som är problemet med detta virus är att många är sjuka utan symptom. Jag skulle alltså inte gå till frisören eller nån annanstans som inte är absolut nödvändigt i dessa tider. Jag bor i Norge och det är mycket strängare regler här, vilket jag är glad för.
susannajungblom
,
Jo jag förstår, så jag tänker med..
Emma
,
Kanske finns det någon väldigt tidig/sen tid då det bara är du och frisören på salongen? Kan ju kolla iaf. Kram
susannajungblom
,
Jo det kan man ju kanske kolla upp 😊