Välkommen 2020

Godmorgon,

Detta året ser jag fram emot och jag kunde inte fått starta det på ett bättre sätt än att få vakna upp jämte min älskade man. Om det är någonting som jag känner en oerhörd tacksamhet över så är det att jag träffat en man som jag känner mig så himla säker på. Jag vet att det är vi två för alltid och det känns så skönt att ha den tryggheten i sitt liv.
När jag mötte M första gången så kände jag en dragningskraft till honom. När jag såg han så ville jag bara krama honom och det var det första jag gjorde. Jag slank in med mina armar under hans varma jacka och där ville jag stanna. Det kändes så rätt att få hålla om honom på något sätt så redan där och då, bara några sekunder in i vårt första möte, så kunde jag känna att han var mannen i mitt liv.
Samtalen mellan oss flöt på och varje minut, timma och dag som gick bekräftade mina känslor som jag fick första gången vi sågs. Det kändes så rätt och jag blev bara mer och mer förälskad ju mer vi lärde känna varandra. Att han sen friade till mig efter att vi lärt känna varandra det första året gjorde att mina känslor blev bekräftade för då visste jag ju att han även kände likadant för mig. Lyckan som vi båda kände när vi fick veta att vi skulle bli föräldrar är obeskrivlig och nu är vi här idag, gifta, trebarnsföräldrar som snart får fira 8 år tillsammans. Dom bästa åren i hela mitt liv. Jag kunde inte tänka mig en bättre pappa till mina barn. Sprallig, lekfull, påhittig och busig, samtidigt som han är bestämd, ordentlig och trygg, extremt omtänksam och oändligt kärleksfull. Vad mer kan man önska av en pappa? Ingenting. I mina ögon är han perfekt för pojkarna och perfekt för mig.
Nu ser jag fram emot att få spendera 2020 tillsammans också. Låt oss göra detta året till något alldeles speciellt. Jag vet inte alls hur året kommer att se ut, men huvudsaken för mig är att jag får spendera dagarna tillsammans med den person som jag älskar allra mest. Mitt allt, mitt liv, min evighet.

Jag älskar dig M

Gillar

Kommentarer