Var stolt!

Godmorgon,

Sen jag flyttade bloggen så har det blivit väldigt mycket fokus på träning, men jag själv saknar att få skryta lite om mina älskade barn. Haha, nejdå, men det känns lite tomt att utesluta en så stor del av mitt liv. Att vara mamma är ju min första, största och viktigaste prioritet i mitt liv, så att inte skriva om barnen och vara stolt över dom känns lite konstigt helt enkelt.

Tidigare var det ju barnen som var i fokus här på bloggen, så ni som följer mig sen några år tillbaka då jag bloggade på Vimedbarn och Loppi har fått se en stor omställning i innehållet här på bloggen. Anledningen främst var för att Filip blev igenkänd på skolan och då fick jag börja tänka om. Jag vill inte att barnen ska ha den uppmärksamheten om dom inte själva väljer det. Så därav har jag slutat att göra videos och så har det blivit mindre fokus på barn här i bloggen.

Men, med det sagt så är mitt nästa hälsotips som jag drog igång i #nouwseptemberchallenge , att vara STOLT!

Att vara mamma är inte alltid lätt och det kommer med sina utmaningar. Men att få känna sig stolt för den man är och att man är en mamma är det många som glömmer tror jag. Det är lätt att klanka ner på sig själv och stressa över att man kanske inte gör allting 100% rätt. Men, för fasiken! Om du är en mamma och tar hand om dina barn så kan du banne mig vara riktigt stolt över dig själv! Och, såklart, vilket jag i och för sig tror att alla är - var stolt över dina barn!

Nu är Adam snart 10 månader och så har jag Oskar som blir 5år och Filip som blir 7år. På vardagarna är jag själv med barnen och det är jag så himla stolt över att jag klarar. Men även tacksam över då jag faktiskt får möjligheten att vara med mina barn varje dag. Det är ju fruktansvärt att behöva vara ifrån pojkarna, men allting handlar såklart om att få ihop livspusslet.

Filip och Oskar kommer att få synas här någon gång då och då när dom godkänner bilderna som läggs ut och det är okej för dom att jag skriver om dom. Men Adam är fortfarande bebis och det händer så mycket och jag vill så gärna spara en liten dagbok här om hans utveckling. Än så länge tror jag inte att han tar illa upp av om någon skulle känna igen honom. :)

Så, mitt hälsotips idag är att vara stolt över dig själv och den du är. Inte bara som mamma, utan för den människa du är.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer