Våra populäraste vloggar

Godmorgon,

Nu tänkte jag att jag skulle berätta något som jag funderat på i några veckor sen jag slutade göra videos på Youtube.. Jag saknar vloggarna och har lust att börja igen. Så om en vecka ungefär kommer jag att lägga upp första vloggen på väldigt länge. Det kommer att vara en gravidvlogg där jag svarar på några frågor om graviditeten samtidigt som ni får hänga med oss en dag när vi är i Sverige. Men tills dess så tänkte jag att ni kunde få spana in några av våra populäraste vloggar på kanalen.

https://youtu.be/BU9bBHbUBCA

Förlossningsvloggen är nog den videon jag är mest glad över att vi har. Det är ett minne som finns starkt i mitt hjärta, men som samtidigt är väldigt kul att kunna få kolla tillbaka på och minnas känslan av hur det var när Oskar kom till världen. I nästa vlogg som kommer upp på kanalen pratar jag bland annat om hur jag tänker kring nästa förlossning. Ska vi filma eller inte tror ni?

https://youtu.be/0lgGVlXGuSY

Våran näst mest sedda video är den videon där vi pratar om hur M går ner 6kg i vikt på en vecka. Detta är ingenting vi rekommenderar folk att testa och för er som undrar så gick han upp kilona ganska fort igen ;)

https://youtu.be/1nx94HPyiM8

En annan populär video är från huset vi bodde i. En helt vanlig dag med familjen och det är sånna här familjevloggar som jag själv älskar mest att se tillbaka på. Det är sånna här videos jag tycker är kul att spara för min egen skull som man kan kolla tillbaka på och minnas hur fint vi haft/har det.

https://youtu.be/3t0RKAR9ioU

Och så en sista video där jag går till frisören och fixar mig. Älskar frisyren jag får och har lust att få en liknande frisyr när jag går till frisören nästa vecka!

Så om ni har lust att hänga med på gravidresan och massa annat skoj så får ni gärna prenumerera på kanalen HÄR, så ses vi i videoformat om en vecka ungefär. Puss och kram
  • YOUTUBE

Gillar

Kommentarer

fanny s
fanny s,
Ser fram emot en vlog om din graviditet Varför är det så roligt med andra kvinnors graviditeter och förlossningar haha?!?! Känns som att vi är många kvinnor som älskar sånt!
susannajungblom
susannajungblom,
Hihi ja jag med, känns så mysigt att sitta och följa med på andra blivande mammor. Det är ju en spännande och helt fantastisk tid man går igenom <3 Kram på dig
IP: 82.99.3.229