Våran fina 17e maj

Godmorgon,

Vi hade en så otroligt fin 17e maj igår då vi firade Norges nationaldag. Det började med att vi åt frukost hemma och gjorde oss iordning inför dagen. Sen åkte vi iväg till barnens förskola där vi mötte andra barn och föräldrar för lek, grillning och tårta.
Föräldrarna hade styrt upp det otroligt bra med olika stationer med lekar som man kunde gå runt till. Pojkarna hade lust att göra allt man kunde, men fastnade längst vid en hög med rispåsar som man skulle kasta i en hink.
Mellan grillning, kakätning och lekar så fanns det även tid till att prata med andra föräldrar och leka med barnen. Det skulle egentligen regna, men vi hade tur med vädret som bjöd på sol och "värme".
Den roligaste leken var nog att hoppa säck. Tänk att en sån simpel sak kan vara så rolig!
Sen var det dags för fiskedamm där barnen fick glass på kroken. Vilken lycka det var när snöret drog till och barnen fick se att det var en glass i andra änden av snöret. Åter igen, vilken fantastisk enkel grej som blir så otroligt rolig för barnen - älskar det!
Starten på denna dagen blev en av dom finaste 17e maj vi har fått fira tillsammans. Vi har haft många fina år ihop, men just denna dagen överträffade tidigare firande.
Jag är så glad över att jag har träffat den finaste mannen i hela världen och jag är så lycklig över att det blev han och jag. Att få spendera sånna här fina dagar tillsammans med mina pojkar ger mig en så stark mening med livet.

Fortsättningen på dagen kommer senare idag, blir sååååå mycket bilder om jag ska slänga upp hela dagen med en gång ;)

Gillar

Kommentarer