Våran Midsommar 2019

Godmorgon,

Vem kunde ana att våran mest oplanerade midsommar skulle bli så lyckad? Vi bestämde oss samma dag för att åka ut till Hemsjö för att dansa runt stången med min älskade barndomskompis och hennes familj å vänner. Så vi åkte hem till henne vid lunchtid och var med när dom gjorde blomsterkransar och sen bjöds det på jordgubbar och glass. Supermysigt!
Vid tretiden var det dags att ta en promenad till Hea där midsommarstången skulle resas.
När stången väl stod i marken så var det dags för sång med trubaduren Dan Banan. Det var så kul att han spelade då det gav en så många minnen från förr. Han spelade nämligen alltid på midsommar när vi var små också och det gjorde det lite extra kul att han var där även nu när man blivit vuxen.

Barnen har ju aldrig varit med på en midsommar förut så dom blev lite förvånade när vi ställde oss i ring och började hoppa och dansa runt midsommarstången. Filip kollade på mig några gånger och skakade på huvudet medan han skrattade lite lätt åt situationen. Ja, hur förklarar man detta för ett barn. Varför gör vi egentligen så här? Haha.
Lustigt eller ej, otroligt kul var det i alla fall och vi hade enorm tur med vädret för efter dansen så gick vi till bilen och när vi satte oss började det regna. När vi kom hem lagade vi midsommarmiddag och när vi satte oss vid middagsbordet så var det som att himmelen öppnade sig. Häftig dag och allting föll sig alldeles perfekt.
Nu längtar vi redan till nästa år då vi får upprepa allt igen!

Gillar

Kommentarer