Våran morgon

Godmorgon,

Blir att bjuda på en mysig liten morgonbild från mobilen idag. Jag har nämligen en hel del som måste fixas innan jag börjar jobba så därför räcker inte tiden till för att fixa ett mer proffsigt inlägg just nu för tillfället.
Pojkarna har börjat vara på ett väldigt dåligt humör om dagen, Eller, kanske inte dåligt humör, men dom bråkar med varandra mer eller mindre jämt. Det är alltid någonting som är fel, antingen är den ena dum mot den andra eller så slåss dom eller så är den ena ledsen för att den andra var dum. Detta har inte varit ett faktum med barnen under alla deras år tillsammans, men nu den senaste tiden har dom börjat bråka, så som syskon i och för sig kan göra. Men det är jobbigt och frustrerande eftersom jag så gärna vill att dom ska vara snälla mot varandra. Men jag antar att detta är en liten fas som går över så småningom.

Vi får se om jag hinner titta in här innan jag åker till jobbet, men om jag inte gör det så får ni ha en underbar dag, Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Ja det är en naturlig fas som alla går igenom speciellt om de är väldigt tätt! Det är frustrerande och tar på krafterna med alla konflikter! Men det blir bättre!