Våran nyårsafton

Godmorgon,

Jag tänkte berätta hur vi firade nyårsafton i år. Det blev inte så likt många andras firande skulle jag tro med mängder av champagne och fyrverkerier vid tolvslaget. Precis så som jag brukade fira förr i tiden.. Nej våran nyårsafton var precis så som vi önskade och så som passade oss i år och egentligen så som jag skulle vilja fira varje år hedan efter om jag får bestämma.
Vi hade förbeställt mat från restaurangen nedanför oss. Dom hade en meny som var färdigpreppad så det enda man behövde göra hemma var mer eller mindre att värma och göra den sista finishen. Barnen däremot önskade inte att äta samma som oss så dom fick bestämma vad dom ville ha och gissa vad det blev? Jo, pannkakor.
Så barnen fick pannkakor medan jag och M åt hummersoppa med pilgrimsmusslor till förrätt, oxfilé med rotgrönsaker, rödvinsås och palsternacka till huvudrätt, champagnepanacotta till efterrätt och så hade barnen även valt en maffig chokladtårta som vi alla smakade på.
Alla pojkar var pigga, goa och glada. Kan ju i och för sig bero på att vi åt vid vanlig middagstid hemma hos oss (kl 17). Vid matbordet fick vi alla säga vad vi tyckte var det bästa med året som gått och mina två självklara bästa saker var flytten till Sverige och såklart att Adam kom till världen.

Vi satt länge vid bordet och åt middag och det kändes så speciellt att sitta där allihopa, även fast vi brukar sitta där varje dag och äta så var det ändå något speciellt att göra det denna kvällen sista dagen på året.

Jag är så tacksam över min fina familj och jag ser fram emot att se vad 2020 har att bjuda på för oss alla. Det blir spännande att se!

Gillar

Kommentarer