Vardagsrum inredning och nya gardiner

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Svenssons.se

Godmorgon, Hallå, vad har jag missat och helt glömt av? Jo jag har ju glömt att visa er hur det blev i vardagsrummet efter att vi fick upp gardinerna. Vi valde att lita på våran underbara inredningsdesigner och gick för sammetsgardiner från topp till tå, blandat med genomskinliga linnegardiner i olika färger bakom. Färgerna som vi har valt att gå i är grönt och rosa och om jag får säga det själv blev det riktigt fint och passar perfekt i vårt vardagsrum!

Spegel A2 *KLICK* - Golvlampa FLOS Arco *KLICK* - Pläd *KLICK* - Soffa (liknande) *KLICK*

Gardiner kan verkligen göra mycket med ett rum och för våran del så lyfte det liksom upp och satte pricken över i:et. Vi är jättenöjda verkligen och vi är glada att vi la en extra liten slant på att få det exakt så som vår designer tipsat oss om! För att få en förståelse för hur stor skillnad det är från tidigare så kan ni se för- och efterbild här:
Det lustiga är att vi inte tänkte att det var så viktigt med gardiner först, men nu när man får upp bilder jämte varann så ser man ju svart på vitt hur mycket finare det faktiskt bli och hur mycket mer möblerat det ser ut. Det var ju dessutom lite eko i rummet tidigare och det försvann med en gång när vi fick upp tyg på väggarna. Så vad tycks? Hiss eller diss?

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Jättefint med gardiner!
susannajungblom
,
Tack ☺️
Maria
,
Jag föredrar gardiner, känns mer ombonat.
atari breakout,
The room is very beautiful and classy, I really like sharing from you.
ataribreakout.online