Vardagsrutiner

Godmorgon,

I natt vaknade båda pojkarna klockan 04 så då bar vi över dom till våran säng och där fick dom sova. Båda barnen rör sig något enormt när dom sover så tyvärr blev det inte många minuters sömn på varken mig eller min man efter fyra. Men, men, nu är det en ny dag så vi lämnar natten bakom oss.
Idag är det en helt vanlig torsdag och då ser morgonrutinerna ut som vanligt på vardagarna. Vi går upp, pojkarna får välja vad dom vill äta till frukost, vi äter tillsammans och klär sen på oss. Efter det går vi ner till garaget, hoppar in i bilen och åker iväg till förskolan.

När jag kommer hem igen går jag upp till lägenheten, tar med mig gympadojor, dricker en energidryck och går till gymmet. Sen går jag hem, duschar, sätter på en kanna kaffe, lunchar, dricker kaffe, läser/jobbar, meeeeen, idag hoppar jag över den biten och åker till mina tjejkompisar inne i stan istället. Det blir superskoj och jag ser verkligen fram emot att hänga med mina vänner och snacka lite skit. Är kanske inte så lustigt att det kan vara skönt att hänga med tjejer när jag är omringad av pojkar annars 24/7 ;) Skönt med omväxling ibland!

Gillar

Kommentarer