Värme och flytthysteri

Hej på er,

Här inne har det ekat tomt en stund och det beror på att vi har haft det sjukt stressigt med flytten. Alla våra nyköpta möbler har hämtats upp på alla butiker, våra flyttkartonger från Norge har hämtats och allt som vi hade stående hos mina föräldrar har vi flyttat över till vårt nya hem. Vi hade hjälp som tur var, men trots det blev det väldigt mycket och det känns i kroppen idag vill jag lova. Vi har ont från fötter och ända ut i fingertopparna, men trots det har vi fortsatt under denna dagen också. Skruvat ihop möbler, satt upp lampor, plockat upp, städat, fixat och donat. Ja och ännu är vi inte på långa vägar klara.

Inte nog med att vi har flyttat och grejat som galningar, det har ju dessutom varit 32 grader här idag!! Snacka om att svettas lagom mycket. Som tur är så har ju även sjön värmts upp så vi har kunnat ta ett dopp i vattnet för att svalka av oss lite då och då.
Barnen har varit helt fantastiska. Så goa, snälla och glada hela tiden. Dom har inte klagat en sekund utan bara tyckt att det varit roligt att få flytta in i vårt nya hem. Dom har hjälpt oss att bygga ihop möbler och suttit med oss när vi jobbat. Världens bästa stöd!

Imorgon har vi lite möten inbokade, bland annat med elektriker som ska hjälpa oss med några svåra lampor och sen kommer även en kille hit för att mäta upp balkongen så att vi kan sätta upp lite insynsskydd. Efter det vill jag gå och skriva in oss så att vi blir svenskar igen och när det är gjort kan jag fixa svenskt mobilnummer och lite annat smått och gott som inte går nu när jag är "norsk".

Förutom det så fortsätter upp-plockandet och kanske ett dopp i sjön eller två.

Godnatt

Gillar

Kommentarer