Vaskeman och framtidsplanerna

Godmorgon,

Igår höll vi på att fixa här i lägenheten hela dagen för att kunna ta bilder för att kunna lägga ut för uthyrning till våran hyresvärd.
Pojkarna var så jäkla söta när dom såg på att M flög runt och grejade och speciellt när han började putsa fönstren. Mitt i allt säger Filip: "Mamma, när jag blir stor vill jag bli superman, batman, spiderman och vaskeman"
Hihi, för er som inte förstår norska så betyder alltså vaskeman städerska på svenska. Det är så fantastiskt fint att se hur pojkarna ser upp till sin pappa och allt han gör vill dom också göra när dom blir stora. Det är så fint.
Vi har även sålt soffan och i princip alla andra möbler här så nu känns det verkligen som att det börjar närma sig flytt härifrån.

Planerna fram till flytten är:

7e april åker vi till Sverige och stannar där på obestämd tid men förhoppningsvis åker vi till ett varmare land ungefär den 15e april och stannar där i några veckor.

16e maj åker har vi besiktning av vårt nya hem

23e maj är det sommaravslutning på barnens förskola

24e maj flyttar vi alla våra saker från Norge till Sverige i ett förvaringsrum och jag och barnen bor hos mina föräldrar medan M åker tillbaka till Norge och fixar det sista i lägenheten med flyttstäd + flyttar in i sin nya pendlarlägenhet.

5e juni flyttar vi in i vårt nya hem!!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Spännande för er! Ska du fortsätta ditt arbete som flygvärdinna?
susannajungblom
,
hej, ja men förmodligen i en reducerad tjänst 😊