Veckolistan

Veckans bästa: När M kom hem från jobbet i torsdags och vi fick gå på dejt och fira våran bröllopsdag. Det var så himla mysigt och jag älskar verkligen att spendera tid med min man. Han är bäst!
Veckans roligaste: Det roligaste måste ha varit att se på när barnen rockade loss med Oskars nya gitarr som han fick av sin farmor. Det var riktigt kul att se och vem vet, kanske vi har två små framtida Idoler i vårt hem? Haha. Veckans flopp: Hmm kan vara när jag åkte till posten för att hämta ut ett paket och bara hälften av varorna som jag hade beställt var med. Lite oklart vart resten av grejerna tagit vägen och varför jag inte fick allt. Det fanns ingen orderlapp med eller någonting så hemsidan jag beställde från är nog sista gången jag besöker skulle jag tro. Så länge inte resten av grejerna dyker upp i veckan. Veckans bästa måltid: Pastan på Momenti Liberi där vi var och åt middag i torsdags.
Veckans favorit: Alla kramar jag fått under veckan. Kan inte välja vilken av dom då varje kram som jag får spontant av mina barn är så himla mysig, Det har varit mycket av det gosiga och jag tror och hoppas att barnens stora hjärtan fortsätter att växa och ger rum för lilla bebisen när han kommer.
Veckans tanke: Varför har Sverige egentligen alla dessa regler kring förskola med tanke på hämtning/lämning och även 15 timmars-regel för syskon efter att man fått bebis? Det är någonting jag funderar över och inte kan förstå varför man har..? Veckans förlust: Att Arne Weise gått bort.

Bild från när jag träffade Arne på Finest Awards 2016

Veckans mående: Jag har mått lite till och från under veckan. Ibland har det känts bra och ibland har jag varit trött, haft foglossning och ont i magen. Men i det stora hela så måste jag väl säga att jag mått övervägande bra. Veckans citat:

Gillar

Kommentarer