Veckolistan

Humör idag?

Jag är på strålande humör, men har tyvärr blivit aningens förkyld vilket dämpar mitt humör en gnutta tyvärr. Men förutom tät näsa och ont i halsen så mår jag prima skinka psykiskt!

Helgens planer?

Helgens planer är att utföra en hel del ärenden idag, kalas för pojkarna imorgon och fira pappa på farsdag. Kanske jag och M kan gå på en liten lunchdate imorgon medan barnen är på kalas, hade varit mysigt. Förutom det så tar vi dagarna som dom kommer.

Veckans bästa?
Måste vara resan till Lanzarote! Imorgon kommer det upp en vlogg ifrån våra 24 timmar där. Men sol, bad, tapas och vin med underbara vänner kan väl aldrig slå fel?

Veckans framsteg?

Har gjort enorma framsteg inom studierna jag tar. Jag lär mig massor och känner äntligen att jag har hittat rätt och vet vad jag har lust att driva med i framtiden.

Veckans tanke?
Lycka. Jag har tänkt väldigt mycket denna veckan på vad som är viktigt för mig i livet och hur lycklig jag är för att jag kommit dit jag kommit. Att jag har en så otroligt fin familj som fyller mitt hjärta med massvis av kärlek, det gör mig lycklig.

Veckans sämsta?

Veckans sämsta är såklart att jag blivit lite förkyld. Aldrig kul att vara sjuk.

Veckans maträtt?

Måste vara tapasen vi åt på Lanzarote, sjukt gott var den, till och med så gott att jag glömde att fota!

Veckans roligaste?
Kent-David när han förklarade en rolig sak för mig efter några glas vin på Lanzarote. Haha! Älskar den där killen! Det är dock hemlighetsstämplat det vi pratade om ;)

Gillar

Kommentarer