Vem är jag egentligen?

Godmorgon,

Vi hade en sån mysig stund tillsammans med närmaste familjen i lördags då min bror och hans sambo bjöd in till en lunch på Nääs fabriker för att fira deras sons Namngivning.
Vi åt jättegott och min man höll ett tal eftersom han har fått äran att bli fadder till bebisen, vilket han är väldigt rörd och glad över. Det var en fin stund vi fick tillsammans allihopa och det var även kul att umgås och prata lite med min brors sambos familj som var med under dagen.

Ja hörni, idag är det tisdag och jag känner att jag äntligen börjar få ordning på mitt fysiska mående, sen hur jag mår psykiskt är en annan femma, men det är kanske inte så konstigt då jag är extremt hormonell nu i slutet av graviditeten och knappt vet vad jag heter längre, vilket är lite problematiskt till tider då jag har så himla mycket att hålla koll på.

Att man blir glömsk är tydligen ett helt normalt fenomen när man är höggravid, men för mig har det gått till det extrema. Jag blandar ihop dagar, tider och möten som jag borde passa på. Det var bara ren tur att jag inte åkte till ett avtalat möte idag som egentligen är bokat nästa vecka. Det var först igår, efter att jag fixat barnvakt och hela köret som jag insåg att "Nej men shit! Det är ju inte förrän nästa vecka vi ska dit!" Tur i oturen var det väl i alla fall att jag insåg hur fel jag hade redan igår så att jag inte satt där idag och väntade för att sedan inse att jag var på helt fel plats på totalt fel tidpunkt.

Vem är jag egentligen? Jag känner verkligen inte igen mig själv...

Knasigt att det kan bli så här, men det är som att alla kroppsdelar i hela mig fokuserar på att tillverka en bebis i magen. Jag och mitt egna förstånd får vänta tills efter bebisen kommit ut helt enkelt.

Gillar

Kommentarer