Vi är nominerade!!

Alltså, jag blev sååååå glad över att få veta att vi blivit nominerade i Iconfest! Både jag (min blogg), men även våran Youtubekanal, Familjen SMOF!

Det hade varit superkul om ni ville rösta på oss!!

FAMILEN SMOF är nominerade till Årets Familj och Årets Youtuber!! >>RÖSTA HÄR!!<<

Och jag är nominerad i hela 6 kategorier!! Så gå gärna in och rösta på min blogg >>HÄR<< i dom kategorierna ni tycker att jag förtjänar en röst i. Skulle bli såååååå glad över om ni tog er tid till att rösta! :)

Jag är oerhört tacksam och bara det att få listas bland stora Influenser i Iconfest är en stor ära. Så tusen tack för nomineringarna, utan er hade inte detta varit möjligt! Så tusen tack till alla er som läser bloggen och följer mig och min familj på sociala medier. Det är för er vi fortsätter att kämpa och jobba på som vi gör och delar med oss av vårt liv till alla er. Det är inte alltid lätt, men vi gör så gott i kan och det är när man får nomineringar som detta som allt känns motiverande och värt vartenda slit!

Så åter igen, tusen tack till er alla!! Och om ni önskar att rösta på Familjen SMOF så gör ni det >>HÄR<< och om ni önskar att rösta på min blogg så kan ni göra det >>HÄR<< !

PUSS OCH KRAM, LOVE YOU ALL!

Gillar

Kommentarer

Marina Ed,
Hej! Å så roligt!! Självklart har jag röstat på dig/er i alla kategorier!! Kramar!!
marinaed.blogg.se
HL
,
Självklart röstar jag! Hoppas ni vinner!
Oslofru
,
Ååå så otroligt gulligt av dig!! Tack 😊
Oslofru
,
Tusen tusen tack!!