Vi hittade en ny restaurang

Som ni alla säkert har fått med er så bor vi ca 30 minuter från Oslo centrum och här ute på "landet" har vi inte väldans många restauranger att välja mellan, så när denna nya restaurang ploppade upp så blev vi väldigt glada kan man ju lugnt påstå!
Vi tänkte att det kunde vara mysigt att äta ute idag eftersom varken jag eller M hade någon fantasi på vad vi skulle laga för mat.
Dom hade massor att välja på och jag fick svårt att bestämma mig för vad jag ville ha. Det blir alltid så när det finns mycket gott och jag är rädd för att välja "fel" och ångra mig sen. Men jag gick för en soppa med blomkål och spenat och MUMS så god den var!
Pojkarna fick dela på en Margarita pizza som uppskattades och slukades upp med ett naffs!
Och min kära man som har beslutat sig för att bli mer hälsosam detta året beställde en Cezarsallad som var en av dom godaste salladerna han någonsin ätit!
Det känns så kul att gå ut och äta med familjen nu för tiden för barnen har blivit så pass stora att dom vet hur man ska bete sig. Bebistiden med barnskrik och krångel är liksom över och man kan gå ut och äta på restaurang utan att man ska behöva känna sig stressad eller skämmas över att barnen krånglar. När vi hade ätit upp och ville sitta kvar en stund och slappna av så gav vi barnen en surfplatta och så satt dom med den en stund och chillade breved medan jag och M fick möjlighet att prata lite grann och allt och ingenting.
Ibland kan jag ärligt erkänna att jag skulle kunna tänka mig fler barn, men så påminns jag om hur mycket jobb det skulle vara och hur skönt det är nu när barnen börjar bli lite större.

Som vanligt har dagen varit underbar och jag sätter enormt stort pris på tiden vi får spendera tillsammans hela familjen. Idag var det min sista lediga dag på en stund för nu har jag åter igen 4 arbetsdagar framför mig i luften!

Gillar

Kommentarer