Vi lever bara en gång!

Hej på er.

Alltså, nu ska jag sluta skylla ifrån mig på mitt fullproppade och upptagna liv. Haha. Ska jag vara ärlig så har jag inte uppdaterat här då jag hänger så mycket inne på Instagram och Youtube att jag inte känner att jag har så mycket mer att tillföra. För visst känns det lite onödigt att lägga upp samma innehåll fast på olika plattformar. Eller? Har jag kanske fel?

Ni som läser min blogg följer ni mig även på Youtube och Insta? Kommentera gärna, skulle vara så kul att veta hur det ligger till. För om ni inte följer mig på mina andra sociala kanaler så kanske det är helt okej att jag lägger upp samma innehåll här som där?

Idag har jag haft en helt "ledig" dag, vilket innebär att jag har gått osminkad, inte haft med mig mobil eller kamera ut, utan bara fokuserat på att umgås med mina älsklingar. Nu dock så är pojkarna iväg och hämtar största killen som är hemma hos en kompis och leker, så då tänkte jag att det var smart att passa på att blogga. Eftersom jag aldrig får tid till det annars.

Det kom ju snö i veckan förresten, något som kom som en chock!? Jag hade ju redan packat undan alla vinterkläder då jag var sjukt peppad och taggad på vår. Men det var ju bara att rota fram allt igen.

Nu ser det ut som att det kommer bli varmare tider i alla fall, jag menar, det är ju trots allt snart april.

Jag klickade precis hem 8 par bikinis och några träningstoppar. Jag är sååååå sjukt förväntansfull över hur sommaren kommer bli. Mina tummar kunde nog inte hållits mer hårt över att Coronaskiten ska vara över till sommaren så att vi kan vara ute bland folk igen. Jag vill hänga på stranden, ut och äta middag med vänner, gå på någon härlig festival och festa loss. Haha, må jag vara lite för gammal, men vad tusan, man lever bara en gång! ;)

Gillar

Kommentarer