Vi lever i kaos

Hej på er,

Förlåt för att jag inte bloggade imorse, vilket jag alltid gör och alltid har gjort dom senaste fyra åren.. Men jag vaknade 04.30 av att klockan ringde och låg kvar lite för länge i sängen och fick sen jäkligt bråttom för att hinna iväg till jobbet i tid.

Den enda fördelen med att börja tidigt på morgonen är att jag slutar relativt tidigt på dagen och det första jag gjorde när jag kom hem var att åka och hämta mina pojkar.
Dom var hungriga så jag slängde in en pizza i ugnen som vi sen åt tillsammans på golvet i vardagsrummet. Det är KAOS här för tillfället. Det känns som att jag har haft för mycket att göra den sista tiden och nu har allt här hemma bara hopat upp sig och blivit så mycket att jag inte orkar göra någonting.
Vi ska ju flytta om 2 månader och eftersom vi ska flytta till ett mindre boende så måste vi sälja av massvis av möbler. För några dagar sen sålde vi våra stolar i köket - därav sitter vi på golvet och äter. Jag har hittat ett par stolar som jag vill ha som passar till det andra stället, men då var det ju bara det att få tummen ur att åka och köpa dom också. Gaah. Jag känner att jag sliter lite med att vara helt ensam här i Norge utan någon som kan hjälpa till...

Aja, jag har 5 dagar ledigt nu så då ska jag väl se till att få lite ordning och reda här hemma. Tur är väl det att barnen älskar att ha "picknick" på golvet och bryr sig inte om när det är lite smårörigt tack och lov!
Nu ska jag återgå till att gosa med mina goingar. Ha det gött så hörs vi imorgon!

 

Gillar

Kommentarer