Vi planerar bröllopsresa

Godmorgon,

Igår firade jag och min man vår 6årsdag tillsammans som ni säkert fick med er och den senaste tiden har vi haft mycket med jobb båda två. Vi jobbar liksom i omgångar, så när jag är borta är ju han självklart hemma med barnen mer och när jag är hemma så jobbar han långa dagar. Det innebär att vi inte träffas så mycket som jag skulle önska. Så igår när vi hade våran dag så kom M hem tidigt och bara att få vara tillsammans betydde massor.
Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans med barnen och efter att vi lagt dom klockan 19.00 så gick vi ner till köket och dukade fram middag till oss. Att få äta, bara vi två, är någonting som vi sällan gör, men jag måste erkänna att man njuter en hel del mer av att äta i lugn och ro än med barnen som kräver ständig uppmärksamhet.
Vi satt länge och åt vid köksbordet och pratade om vad som hänt den senaste tiden och allt som kommer att ske framöver. I år är det nämligen väldigt mycket som händer i våra liv, bland annat så fyller jag 30 år och så firar vi 5 år bröllopsdag vilket vi har lust att fira med en bröllopsresa. Denna bröllopsresan har vi pratat om sen dagen då vi gifte oss, men eftersom jag var höggravid på våran bröllopsdag så ville vi inte åka direkt efter bröllopet och året efter var Filip så liten att vi inte ville lämna han själv. Vi ville heller inte ta med honom eftersom vi tycker att en bröllopsresa borde firas ensamma. Sen blev jag ju gravid igen rätt så tätt efteråt och sen har det liksom aldrig passat. Men i år när vi firar 5 år tillsammans som gifta så tänkte vi att det äntligen kunde passa.

Maldiverna är planen att åka till, så nu måste vi bara få våra föräldrar att passa barnen och sen bokar vi. Gissa om vi längtar!

Gillar

Kommentarer