Vi ser det snöar!

Godmorgon,

Idag när vi vaknade så skrek Oskar rakt ut "Maaaaammmaaaaa det snööööööaaaar!!!"

Jag trodde nästan inte det var sant! Igår satt vi på balkongen i tunna kläder och fikade och idag är det minusgrader och full snökaos. Aja, barnan ÄLSKAR att det är snö, så jag får helt enkelt glädjas för deras skull.
Vi åt frukost i lugn och ro innan vi gick till förskolan och fritids. Det är ju inte skola idag heller så därför gjorde det ingenting att vi kom lite sent. Jag råkade dessutom försova mig lite grann och vaknade ungefär 20 minuter efter att klockan ringt. Oskar hade nämligen smugit in på mitt rum, tagit min telefon och kollat på Youtube kids, så när alarmet ringde hade han råkat stänga av det. Men som tur är så gjorde det ju inte så väldans mycket idag.
Jag har haft en väldigt jobbig natt med Adam i natt. Han har kommit in i en lite jobbig period på nätterna där han har svårt att somna om. Det känns som att mjölken rinner på för fort så han sätter i halsen och drar bort sig från bröstet. Och så håller vi på och krånglar under hela amningstillfället tills han till slut blir arg och börjar skrika. Jag blir klarvaken och frustrerad och Adam blir ledsen över att amningen hela tiden blir avbruten. Sen när jag försöker vända på honom och byta sida så är han så vaken att han har svårt att somna om. Då ligger han och spänner sig och känner sig obekväm. Det hela slutade i natt med att jag fick ställa mig upp och vagga honom medan vi ammade och då somnade han till slut. Men så var det samma sak nästa gång han vaknade igen och tredje gången också....
Jag hoppas att detta bara är en liten jobbig period som går över.. Han verkar dock inte ha blivit påverkad av att han sov dåligt i natt för han är lika go och glad som alltid!

Gillar

Kommentarer