Vilken är den bästa julkalendern?

Lustigt nog så är Mysteriet på Greveholm den enda julkalendern jag kommer ihåg från när jag var liten. Eller, rättare sagt så är det den enda julkalendern som jag kommer ihåg namnet på och jag vet att jag tyckte att den var väldigt bra. Dock kommer jag inte alls ihåg vad den handlade om, men bra var den minsann! Jag var tvungen att googla och se vad det egentligen var för typ av serie och tydligen visades den 1996 och då var jag endast 8 år gammal. Galet vad tiden går, 21 år senare sitter jag här och tänker tillbaka.

Bilden är lånad från oppetarkiv.se

Dom senaste åren så har det inte passat direkt att se på julkalendern och nu för tiden så ser vi aldrig på tv. Om det är någonting vi vill se på så finns det antingen på internet, HBO, Netfix eller Viaplay. Men jag antar att dom här jultraditionerna med kalendrar och dylikt kommer att bli mer av när barnen blir lite större. Idag däremot är det annat spännande som sker hemma hos oss, bland annat så kommer barnens farmor på besök och sen ikväll ska vi dessutom pynta julgranen. Mys!

Antar du också blogg-utmaningen i December?

Gillar

Kommentarer

Madde,
Tänkte på samma
Www.nouw.com/madelena
Erica Andersson
,
Jag är född 1993, Albert och Herbert gick som julkalender 1982 alltså var jag inte ens född då . Jag har en hel dvd-box med allt som sänds och även bonus material med Albert och Herbert . Jag tycker helt klart att det är den bästa som någonsin visats och jag har kollat på den säkert 200 gånger! Även Trolltider som sändes 1979 & 1985 är en favorit som jag har kollat på måååånga gånger!