Vill också vara med

Vilken dag vi har haft idag! Igår var det ju hagel och lite halvt storm, men nu lyser solen igen som aldrig förr. Typiskt aprilväder det! Jag som tänkte packa undan alla vinterkläder får nog vänta med det tills denna månaden är över i alla fall.
Älskade pojkar! Jag var ju lite kluven i hur jag önskade att fortsätta med mina sociala kanaler. Om pojkarna skulle få fortsätta synas eller inte. Men så fort jag försöker vara ensam på en bild eller göra någonting annat så vill dom alltid vara med. Så jag har väl insett att dom är den största delen av mitt liv och det är svårt att utesluta dom då. Så, så länge dom önskar att vara med själva så får dom det, men förmodligen så kommer det en period sen då dom inte har lust och då ska dom absolut få slippa. ;)
Vi har i alla fall varit ute hela dagen och det slog mig när jag var ute att jag inte känt av pollen något särskilt än? Jag som i vanliga fall brukar snora, nysa och klia i ögonen vid denna tiden på året har klarat mig rätt så fint än så länge. Och tur är väl det med tanke på hur världen ser ut just nu. Jag antar att det inte hade varit så populärt om man gick runt och nös och snorade offentligt...

Om en liten stund ska jag lägga barnen och sen ska jag lägga mig på soffan och se på Netflix. Ska jag vara helt ärlig så ska det bli rätt så skönt att lägga sig och andas ut efter en rätt så lång dag!

Kram på er, vi ses imorgon igen!

Gillar

Kommentarer