Vinn GRATIS läppförstoring till dig och en vän!

I samarbete med Laserlegene

Idag startade Laserlegene en tävling på deras facebooksida där man kan vinna en gratis läppförstoring till sig själv och en vän. En väldigt bra tävling med ett otroligt fint pris tycker jag och därför vill jag tipsa alla mina läsare, vänner, nära och kära att gå in på Laserlegenes facebooksida HÄR och var med och tävla. Det är väldigt enkelt att vara med och delta och det enda man behöver göra är att Gilla deras facebooksida och kommentera att man vill vara med i tävlingen och tagga vännen som man önskar ska följa med och göra en läppbehandling.
Klicka på bilden ovan eller HÄR för att komma direkt till tävlingen. Jag är ju väldigt öppen och ärlig med att jag gärna använder fillers och går lite då och då och fixar mina läppar. Utseende, skönhet och hälsa är någonting som står mig väldigt nära och kärt till hjärtat och jag älskar att det finns möjligheter att finslipa på sitt yttre om man skulle önska det. När man gör fillers och andra skönhetsbehandlingar så är det jätteviktigt att man går till rätt klinik och till en person som har erfarenhet och vet hur dessa fillers ska sättas. Jag går alltid till Dr Kingsley hos Laserlegene i Strømmen för där vet jag att jag alltid blir väl mottagen och tatt hand om. Oavsett vad jag ska göra för behandling så vet jag att jag kommer att gå därifrån med bästa möjliga resultat!
Läppbehandlingen utförs som sagt hos Laserlegene på Strømmen, lite utanför Oslo här i Norge. Önskar du att veta mer om Laserlegene så kan du gärna gå in på deras hemsida. Här finner du information om alla olika behandlingar, priser, kontaktinformation och mycket, mycket mer. Tävlingen pågår fram till 13 november och då publiceras vinnaren på Laserlegenes facebooksida. Massa lycka till, kramar från lilla mig!

Gillar

Kommentarer