Vinterlekar och husmanskost

Hej på er,

På grund av att vi varit upptagna med andra grejer idag, så som möte med advokat och lite andra ärenden och möten så har jag kopplat bort mina måsten med dom sociala medierna. När det händer allvarliga saker i livet så känns det liksom inte så viktigt längre att publicera på bloggen om ni förstår vad jag menar...

Så fort jag var färdig med allt jag var tvungen att göra så åkte jag och hämtade barnen. Det är dom som ger mig energi och livsglädje så jag vill vara med dom så mycket som jag bara kan!
Det börjar bli mörkt så fort på dagarna och redan vid fyra tiden så var började det mörkna och efter bara några minuter så var det beckmörkt. Men vi lekte en stund ute och tog en promenad hem från förskolan så att vi fick vara ute i friska luften innan det var dags att gå hem och äta middag.
Idag gjorde vi riktig husmanskost till middag. Fiskpinnar, potatismos, kokta grönsaker och remouladsås. Svingott!

Ikväll ska jag och min älskade man andas ut och mysa med varandra. Det har varit så sjukt mycket den sista tiden så vi har inte kunnat luta oss och slappna av på en stund. Kan egentligen inte det nu heller, men på ett sett så är detta sista dagen innan alla måste kommer upp igen. Imorgon ska M på jobbmiddag och sen ska jag börja jobba igen på lördag, på söndag ska Filip ha födelsedagskalas och sen ska M börja plugga igen och då kommer han vara mycket borta och läsa. Känns som att dom senaste månaderna och dom kommande månaderna har varit och kommer att vara väldigt jobbiga. Nu längtar jag så innerligt till nästa år!

Gillar

Kommentarer