Virus och tankar..

Det känns lite oklart vad det är för årstid för tillfället. Sommar blandat med vinter hänger i luften och det verkar som att jorden har svårt att bestämma sig.
Vi har i alla fall haft en supermysig dag efter skolan idag. Jag packade med mig lite picknick och så hämtade jag pojkarna lite tidigare. Onsdagar, mitten av veckan, känns alltid lite tung för min del så då vill jag gärna försöka få dagen så mycket som möjligt genom att göra något lite speciellt för mina små älsklingar.

En sak till som jag tycker är sjukt jobbigt är det här med Coronaviruset. All hysteri och även jag själv börjar ju bli orolig såklart. Vi hade en resa bokad till Spanien, men nu verkar det ju som att det är många fall där så frågan är om man vågar åka.. Det är förmodligen bäst att ställa in, men det känns såklart väldigt trist med tanke på att vi längtat så länge på att få komma iväg. Frågan är hur länge det här ska pågå, när är det över? När får man känna sig någorlunda säker igen? Eller är det så att alla måste få det innan saker och ting börjar återgå till det normala?

Jag antar att det bara är att avvakta och se.

Gillar

Kommentarer