Vitt hår? Bästa silverschampot ever!

Godmorgon, Efter att jag färgade håret platinablondt så har jag varit livrädd för att den kalla blonda färgen ska gå ur håret och att det ska kännas blekt med gula toner i.
När man har varit hos frisören är man ofta väldigt nöjd, men den nyanseringen som dom lägger på går ofta ut efter några tvättar. I alla fall i mitt hår. Så därför är det jätteviktigt att underhålla det med rätt produkter och därför är jag så sjukt glad över att jag blev introducerad av Fudge av en kollega.

Fudge Silver Shampoo <&> Fudge Silver Balsam

Det finns inget silverschampo på hela marknaden som fungerar så bra som detta! Alla gula toner försvinner och dessutom lämnar produkterna håret lent och mjukt efteråt. Det bästa med det hela är att både schampot och balsamet finns att köpa just nu på rea! Så löp och köp ;) Ni hittar schampot >HÄR< och balsamet >HÄR<<
Det lustiga är att dom flesta verkar veta om Fudge. Själv har jag aldrig hört talas om det innan, men alla här i Norge som har en kall nyans på sitt blonda hår använder Fudge. Och nu gör även jag det!
Klockan är för övrigt 05.30 och jag har varit vaken sen fem och gjort mig iordning för dagen. Jag börjar tidigt idag och kommer hem sent på eftermiddagen. Lång dag, men kommer gå fort. Sen är det fyra dagar ledighet igen, härligt!

Gillar

Kommentarer