Vøringsfossen, Hardangervidda

Godmorgon på er,

Hoppas ni sovit gott och har fått starta denna söndag på bästa möjliga sätt. Jag jobbade igår och kom till hotellet i Trondheim och la mig vid 03.00 i natt. Konstigt nog så vaknade jag av mig själv redan klockan 08.30 och kände mig relativt utvilad. Så då var det bara att gå upp, boka en resa hem till min familj med ett tidigare flyg och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå till flyget. Jag skulle egentligen sova länge och åka med ett senare flyg, men det har var ju betydligt mycket bättre!!

Jag har förresten lite fler bilder från våran resa till Hardangervidda. Hoppas det inte är uttjatat ;)

En av dagarna som vi var på vår resa så åkte vi för att se på ett ofattligt vackert naturområde.
Hela Hardangervidda består av höga berg, vattenfall, fjäll och häpnandsväckande vyer.
Platsen som vi besökte här kallas för Vøringsfossen och här uppe på berget har man utsikt över ett enormt vattenfall som åker ner i fjällen.
Barnen tyckte att det var lite läskigt att kolla ner vilket man absolut kan förstå. Även jag tyckte att det var lite obehagligt att stå vid kanten att kolla ner. Men när man kom över den höga höjden så var det rätt så fantastiskt att få stå och se på den fina utsikten.
Vi tog lite bilder, M körde dronen och så kollade vi runt på utsikten från alla möjliga håll och kanter. Om ni en dag skulle åka till Hardangervidda så tycker jag definitivt att ni ska ta turen till Vøringsfossen för att se på det här. Det var, minst sagt, häftigt!
Nu har klockan faktiskt blivit så pass mycket att jag alldeles strax ska klä på mig och springa iväg till flyget. Äntligen får jag komma hem till min älskade familj igen!

Gillar

Kommentarer