What goes around comes around

Godmorgon,

Har ni sovit gott i natt? Jag kom hem väldigt sent i natt och la mig inte i sängen förrän 02.00. Idag är det planeringsdagar i förskolan så vi måste vara hemma med barnen. Men eftersom jag börjar 16.15 idag så kunde vi pussla ihop det så att jag skulle ta pojkarna på förmiddagen och M kommer sen och tar över på eftermiddagen.

Det är egentligen nackdelen med att ha sånna arbetstider som jag har och även vara mamma och ha ansvar för sina älskade barn. Prio ett är alltid dom och prio två är sömn. Men, min fantastiska man ser alltid till att göra så att jag ska ha det så bra som möjligt. Det är dom små sakerna som betyder så mycket när man är en trött småbarnsmamma. Att han lät mig sova så länge som han bara kunde innan han var tvungen att rusa iväg till jobbet. Att han sätter på en kanna kaffe och pussar mig godmorgon. Att han alltid är på bra humör, oavsett vad och alltid får mig att vakna upp och känna mig tacksam över att han är min man. Det är inte mycket som ska till, mer än att han bara kan vara sig själv - han är verkligen min drömman..
Shit vad glad jag är över att jag får dela livet med den finaste mannen på jorden!
Idag regnar det här hemma tyvärr, men jag tänkte ändå att jag skulle gå ut med barnen och leka lite grann. Det blir för långtråkigt att bara sitta inne så vi ska slänga på oss regnkläder och gå till lekplatsen om en liten stund. Jag måste dessutom sätta elbilen på laddning så att jag kan ta mig till jobbet sen.

På tal om det så undrar jag hur ni tänker här. OM ni hade haft en lägenhet med tilhörande parkering och så fick ni välja att sätta dit ett eluttag för elbil när dom är igång och bygger garaget. Ni har ingen elbil men väljer att sätta dit ett uttag ifall ni väljer att köpa en i framtiden. Ni har ingen elbil och använder inte uttaget, men så får ni ett par nya grannar som har elbil och frågar snällt om dom inte kunde få låna uttaget. Vad svarar ni?

Det här skedde med våra grannar och vi frågade om vi inte kunde få låna eller betala en summa för att få låna eluttaget eftersom dom inte har elbil och inte använder det. Då får vi svaret "Nej, vi kanske köper elbil någon gång i framtiden".

Här tänker jag med en gång på Karma. Så som man vill bli behandlad ska man behandla andra. What goes around comes around. Varför kunde han inte vara lite snäll och hyrt ut sitt uttag till den dagen han väljer att köpa elbil och behöver uttaget själv. Det är helt knas om ni frågar mig och att vissa personer är så ego och inte önskar att vara snäll och behjälplig är för mig helt ofattbart. Hur tänker ni?

Gillar

Kommentarer