Youtube

Godmorgon,

Häromdagen fick jag ett mail från Youtube med lite statistik från våran kanal. Eftersom vi inte gjort videos sen i somras så har jag liksom inte tänkt på den alls, men när jag fick svart på vitt att vi har över 1 miljon views så började jag bli lite ledsen över att jag slutat filma, så jag gick in på våran kanal och kollade på några av våra senaste videos..

En mysig vlogg som vi gjorde i somras efter ett uppehåll från Youtube

Våran sista video från när vi var och seglade i somras. Så fina minnen från den veckan.

Herregud, vi har så många fina minnen sparade i videoformat och jag har verkligen lust att börja filma igen. Anledningen till varför vi slutade var ju två. 1 - jag hade inte längre tid då jag börjat plugga på heltid och 2 - Filip blev igenkänd i skolan och jag började fundera över hur det kunde bli framöver och blev orolig att det skulle vara jobbigt för honom och även dom andra barnen.

När det kommer till tid så skapar man tid till det man älskar att hålla på med. Om du film är ett intresse så finner jag tiden till det. Och när det kommer till Filip så vill han själv göra videos och tycker bara det är kul när kompisar och bekanta känner igen honom. Så just nu är det väl inget problem och om det skulle bli det i framtiden så får vi ju såklart sluta då.

Alternativet som jag var inne på var att ha mer fokus på träning och hälsa, men efter att ha sett tillbaka på videorna som vi lagt upp så är det ju så himla mysigt att se tillbaka på fina minnen vi haft och skapat tillsammans.

Så, jag skulle väldigt gärna vilja ha lite feedback från er! Vad skulle ni önska att se på våran Youtubekanal?

  • YOUTUBE

Gillar

Kommentarer

familjenrostrom
familjenrostrom,

Ja, de vore kul att du börja med Youtube igen.

nouw.com/familjenrostrom
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å så kul att höra! Det blir nog så 😊
nouw.com/susannajungblom
elsey
elsey,

Måste bara säga att du är extremt vacker <3 Hoppas du mår super och får ett fantastiskt nyår!

nouw.com/elsey